Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

БЮТ не узгоджував з „Нашою Україною” кандидатуру Томенка – Володимир В’язівський

„Фракція БЮТ не узгоджувала з „Нашою Україною” рішення, за яким вони запропонували висунути на голосування кандидатуру Миколи Томенка на посаду віце-спікера Верховної Ради”, – про це „Гал-info” повідомив народний депутат, член фракції „Наша Україна” Володимир В‘язівський.
 „Зважаючи на підписану між головою фракції „Наша Україна” В‘ячеславом Кириленком та лідеркою БЮТ Юлією Тимошенко заяву про спільну опозиційну діяльність, в якій передбачається узгоджувати кадрові призначення, БЮТ вчинив негарно, самостійно запропонувавши кандидатуру Томенка”, – зазначив народний депутат.
На запитання, чи голосуватиме фракція „Наша Україна” за кандидатуру Миколи Томенка на посаду віце-спікера Верховної Ради, Володимир В‘язівський відповів: „Таке рішення повинно прийматись цілою фракцією і її головою, однак я особисто не маю нічого проти кандидатури Миколи Томенка”.
Нагадаємо, що сьогодні під час ранкового засідання фракція БЮТ прийняла рішення запропонувати голосування по кандидатурі Миколи Томенка на посаду віце-спікера Верховної Ради.
Верховна Рада вже включила до порядку денного питання про обрання віце-спікера і уповноваженого з прав людини.
Дещо пізніше у Верховній Раді відбувся виступ єдиного кандидата на посаду віце-спікера від фракції БЮТ Миколи Томенка. Під час свого виступу Томенко сказав, що у разі його обрання він займатиметься організаційною діяльністю і взаємодією з судовою владою. 
Одразу після виступу Томенка спікер Олександр Мороз поставив на розгляд питання про обрання уповноваженого з прав людини.
Таємне голосування за обрання віце-спікера і уповноваженого з прав людини має відбутися у четвер.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ