Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

БЮТ не висуватиме свого претендента на міського голову Львова, але когось із кандидатів, скоріш за все, підтримає — Іван Денькович

Блок Юлії Тимошенко не висуватиме свого кандидата на міського голову Львова, але не виключено, що пітримає когось із претендентів на крісло керівника міста, — повідомив „Гал-info” голова ЛОО ВО „Батьківщина” Іван Денькович.

За його словами, БЮТ підтримуватиме лише ту людину, яка має найвищі рейтинги довіри серед населення, незаплямовану репутацію, а також здатна буде вивести місто із кризи. Серед можливих претендентів на міського голову, як повідомив Іван Денькович, скоріш за все БЮТ обиратиме між Василем Куйбідою, Олександром Сендегою та Олексою Гудимою, якщо ці політики офіційно заявлять про свою участь у виборах міського голови.
Що ж до генерального директора ФК „Карпати”, президента концерну „Богдан”, почесного консула республіки Грузія у Львові Богдана Федоришина, за словами Івана Деньковича, він також має шанс потрапити до списку кандидатів, між якими обиратиме блок, якщо зможе підвищити свою популярність серед населення. Голова ЛОО ВО „Батьківщина” заперечив заявиви Богдана Федоришина про те, що партія гарантувала йому підтримку виборах міського голови.
Нагадаємо, Богдан Федоришин минулого тижня написав заяву на вихід з ВО „Батьківщина” у зв’язку з тим, що він став кандидатом на посаду  міського голови Львова.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ