Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

БЮТ не здатен до системної співпраці з будь-якими партіями – Костянтин Бондаренко

„Блок Юлії Тимошенко ситуативно може співпрацювати з будь-якими політичними силами, а на системну співпрацю ця політична сила не є здатною”, – повідомив „Гал-info” політолог Костянтин Бондаренко. За його словами, сподіватись на БЮТ як системного партнера у співпраці не варто.
                        „Ця політична сила проявляє дуже великі власні політичні амбіції і мотивує це тим, що має другий після Партії регіонів рівень довіри населення. Політична сила Юлії Тимошенко пропагує ідею монополізації політичних сил і виступає за окремий фронт боротьби опозиційних політичних сил. Юрій Луценко натомість пропонує спільний фронт боротьби опозиційних сил”, – сказав Костянтин Бондаренко.
            Він також висловив переконання, що „можлива співпраця БЮТу і „Народної самооборони” лише ситуативна”. „Юлія Тимошенко не зможе бути у команді лідерів опозиції і не бути там першою, тому вона і не погодиться на довгострокову співпрацю, адже це БЮТ завжди хоче бути в опозиції одноосібно”, – зазначив Костянтин Бондаренко.       Нагадаємо, як заявила лідер БЮТ Юлія Тимошенко, громадський рух "Народна самооборона" Юрія Луценка перетвориться на нову форму "Нашої України". Вона також застерегла депутатів свого блоку, щоб вони вели роз’яснення серед народу щодо "проектів-пустишок". Вона не назвала, які це проекти і не відповіла на питання, чи відносить до них сили Миколи Катеринчука і Луценка, зауваживши, що не хоче нікого ні піднімати, ні дискредитувати. Тим часом лідер ГРНО Юрій Луценко заявляв, що двічі зустрічався з Юлією Тимошенко і домовився з нею про співпрацю.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ