Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

БЮТ подав фальсифіковані підписи членів фракції на проведення позачергового засідання сесії ЛОР – Мирослав Сеник

На засіданні Президії ЛОР голова облради Мирослав Сеник висловив сумніви щодо автентичності підписів депутатів фракції БЮТ у ЛОР щодо проведення позачергового сесійного засідання з приводу політичної ситуації в країні. За словами голови ЛОР у документі з підписами не було підпису Зеновія Бермеса, підпис Івана Деньковича не міг бути автентичним через те, що заступник голови ЛОР на час подання документа був у відрядженні у Києві, окрім того, частина підписів депутатів фракції БЮТ не була схожа на підписи під присягами депутатів, які перевіряв Сеник особисто.
Всі зауваження стосовно того, що підписи не є оригінальними, є відволіканням і небажанням провести позачергову сесію ЛОР – заявив під час засідання Президії голова фракції БЮТ у ЛОР Ігор Держко. «Ті підписи, що кладуть люди на папір, не завжди відповідають тим, що є на інших документах: ну, скажімо, мій підпис має скорочений варіант, але ж ніхто не засумнівається в автентичності цих двох варіантів», — емоційно заявив Ігор Держко.
Нагадаємо, що згідно з регламентом ЛОР, позачергове засідання облради може відбуватися не швидше, ніж за десять днів після подання (подання відбулося 15 червня о 18 годині) і не швидше, ніж за день після рішення президії про проведення сесії із затвердженням порядку денного. Члени Президії ЛОР знехтували формальностями і планують сьогодні о 16-00 таки провести позачергове сесійне засідання з обговоренням та прийняттям політичних заяв до Президента України та керівників помаранчевих політичних сил щодо неможливості зволікання у формуванні коаліції у форматі трьох: НУ, БЮТ та СПУ.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ