Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

БЮТ позбудеться деяких місцевих депутатів, але братів Дубневичів це не стосується

БЮТ буде думати над тим, як позбавитися деяких депутатів місцевих рад, які себе дискредитували. Про це сьогодні, 17 березня, на прес-конференції у Львові заявив віце-спікер Верховної Ради України Микола Томенко.

 

Водночас голова ЛОО «Батьківщина» Іван Денькович повідомив «Гал-інфо», що це не стосується львівських бізнесменів братів Дубневичів, які пройшли у Львівську міську та обласну ради за списками БЮТ. «Дубневичі» не є членами «Батьківщини» і з фракції не виходили, тому ні виключити з партії, ні позбавити депутатського мандату ми їх не можемо», – зазначив Іван Денькович. 

 

Нагадаємо, що напередодні нардеп І.Денькович на запитання журналіста газети «Експрес» «Нині в облраді — 120 депутатів, котрі не залежно від партії, до якої входять, мали б керуватися етичними засадами у своїй роботі. Але, за вашими словами, у раді є група, яка переслідує зовсім інші інтереси. Якщо такий, як ви кажете, мафіозний клан вдалося створити, хто його очолює?» відповів так: «Я вже назвав цих людей — брати Дубневичі, Михайло Коваль, Петро Колодій. Але інтереси партії нічого спільного з діяльністю цієї групи не мають. Тобто процес, що відбувається у Львівській облраді, такий же, як в інших радах, зокрема Верховній».

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ