Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

БЮТ працює над редакцією нової Конституції – Андрій Шкіль

„Всередині блоку йде робота зокрема по створенню нового тексту Конституції України”, – повідомив „Гал-info” народний депутат України, член БЮТ Андрій Шкіль.
За його словами, така робота відбувається всередині партії і „йде нормальний робочий процес”. „Наразі невідомо, коли він буде закінчений, проте робота над редакцією Конституції України справді ведеться», – сказав Андрій Шкіль.
Нагадаємо, сьогодні на брифінгу у парламенті Юлія Тимошенко повідомила журналістам, що фракція Блоку Юлії Тимошенко планує внести на розгляд третьої сесії Верховної Ради України 13 стратегічних законопроектів. За її словами, вони зможуть "кардинально змінити на краще ситуацію в Україні".
Серед законодавчих ініціатив своєї команди Юлія Тимошенко назвала нову редакцію Конституції України, яка остаточно буде напрацьована через 1,5-2 місяці, законопроект про врегулювання діяльності дрібних акціонерів в акціонерних товариствах.
Також в переліку стратегічних питань, які БЮТ вважає за необхідне врегулювати, є питання земельних відносин, оподаткування. Юлія Тимошенко зазначила, що, на її думку, податок на додану вартість необхідно скасувати. Також вона додала, що серед питань, на розгляді яких Блок наполягатиме, знову є питання скасування пільг і недоторканності народних депутатів.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ