Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

БЮТ претендує на чотири депкомісії у міськраді, якщо секретар ради буде від іншої політичної сили, або ж на три комісії і секретаря ЛМР

Блок Юлії Тимошенко претендує на чотири депутатські комісії у Львівській міській раді, якщо секретар ради буде від іншої політичної сили, або ж на три депкомісії і секретаря міськради — повідомив „Гал-info” депутат Львівської міської ради, майбутній голова фракції БЮТ у ЛМР Роман Федишин. Втім, за його словами, достойні кандидатури блок Тимошенко має на голів всіх комісій.
Називати зараз конкретні прізвища, а також озвучувати назви комісій, на які мають плани представники БЮТ, як переконаний Роман Федишин, буде некоректно стосовно інших політичних сил. Як прогнозує депутат міськради, переговори про розподіл депкомісій, які, нагадаємо, мають продовжитися 19 квітня, закінчити швидко, скоріш за все, не вдасться. Проте, як сподівається Роман Федишин, на першу сесію новообраної міської ради депутатам все ж вдасться вийти з консолідованим рішенням, яке задовольнить всі політичні сили, що потрапили до міськради.
„Велику роль при розподілі депутатських комісій відіграє новообраний міський голова. Зараз, коли всі фракції вже закінчують подавати йому свої пропозиції щодо комісій, останнє слово буде за головою”, — зазначив Роман Федишин.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ