Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

БЮТ розпочав активні переговори зі всіма політичними силами, що увійшли до облради, щодо підтримки Михайла Сендака на голову ЛОР — Іван Денькович

Блок Тимошенко вже сьогодні розпочав активні переговори зі всіма політичними силами, що увійшли до Львівської обласної ради, щодо підтримки Михайла Сендака на голову ЛОР, — повідомив „Гал-info” голова ЛОО ВО „Батьківщина”, майбутній голова фракції БЮТ в облраді Іван Денькович. Як він прогнозує, можливо, через два-три дні вже стане відомою подальша доля Михайла Сендака на посаді голови облради. Як сподівається Іван Денькович, інші політичні сили підтримають кандидатуру Михайла Сендака, однак прогнозувати підсумки переговорів він не береться.
Втім, голова ЛОО ВО „Батьківщина”, не відкидає й того, якщо не вдасться знайти порозуміння щодо голови облради, блок Тимошенко може поступитися цією посадою в обмін на посаду першого заступника голови ЛОР. За його словами, на цю посаду претендуватимуть ті ж депутати обласної ради від БЮТ, що претендували на крісло голови ради: Іван Денькович, Ігор Держко, Зеновій Шептицький, Степан Давидяк і, звичайно ж, Михайло Сендак. Щоправда, чи погодиться останній на роль заступника, як зазначив Іван Денькович, треба питати лише у Сендака.  
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ