Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

БЮТ шукає кадри та концепції розвитку держави і на Львівщині

У Львові та області нещодавно з’явилися бігборди, на яких лідер БЮТ Юлія Тимошенко закликає громадян брати участь у розбудові країни, залишаючи на сайті проекту „Ідеальна Країна” свої концепції та ідеї розвитку держави. Як розповів у коментарі „Гал-info” експерт з програми „Ідеальна Країна” Віталій Околов, БЮТ займається пошуком нових ідей і саме тому вперше звертається до мешканців країни, пропонуючи їм взяти участь у керівництві державою.
„Ідеї та концепції, що виявляться конкурентноспроможними будуть застосовані у розробці стратегії розвитку України, а їх автори будуть внесені у кадровий резерв, а згодом і залучені до системи управління від органів місцевого самоврядування до міністерств”— акцентував Віталій Околов. 
 Сьогодні у Києві Юлія Тимошенко презентуватиме проект „Ідеальна країна”
”Україна потребує змін. У першу чергу, кадрових. Учорашнє покоління демонструє свою нездатність до ефективного управління державою. Державою завтрашнього дня неможливо управляти по-вчорашньому. Необхідно поєднати можливості влади та інтелект нації. Для вирішення цієї проблеми було створено інтернет-ресурс «Ідеальна Країна»” — зазначено на сайті вищезгаданого проекту.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ