Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

БЮТ та ВО”Свобода” зібрали 50 голосів на проведення позачергової сесії ЛОР

Сьогодні фракція БЮТ разом із фракцією ВО„Свобода” вирішує, коли провести позачергову сесію Львівської обласної ради. Станом на сьогодні вже зібрано 50 підписів за проведення позачергового сесійного засідання: до підписання повним складом долучилися фракції ВО”Свобода” та БЮТ. Про це „Гал-infо” повідомив лідер фракції БЮТ в облраді Ігор Держко.
За його словами, фракція не блокуватиме пленарні засідання третьої чергової сесії облради, оскільки без її закриття не вдасться провести позачергову сесію.
Ігор Держко переконаний, що ніяких підозр щодо неавтентичності всіх 50-ти підписів не може виникнути, бо навіть у п’ятницю 23 червня (в день зриву сесії облради — авт.) фракції БЮТ та ВО «Свободи» могла зібрати необхідну кількість підписів.
Згідно з регламентом для проведення позачергової сесії ЛОР необхідна ініціатива третини депутатського корпусу облради — 40 депутатів. Фракція БЮТ налічує 41 депутат.
У п’ятницю, 23 червня фракція БЮТ зірвала розгляд порядку денного третього пленарного засідання ЛОР, через те, що пропозиція дати оцінку голові ОДА Петру Олійнику не набрала необхідної кількості голосів.       
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ