Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

БЮТ таки стане основою майбутньої опозиції - Степан Курпіль

Народний депутат України, член фракції БЮТ Степан Курпіль поділяє погляди свого колеги Дмитра Видріна, котрий заявив, що незабаром фракція „Наша Україна” розколеться і значна її частина приєднається до опозиції. 

 „Перше, що я хочу відзначити, це те, що БЮТ дійсно є наріжним каменем, на котрому буде будуватися майбутня опозиція, і не тільки парламентська, оскільки саме ми виявилися найбільш послідовною та передбачливою політичною силою. Лише БЮТ ніколи не порушував політичних домовленостей та ніколи нікого не зраджував. Щодо створення міжфракційного опозиційного об’єднання, то воно незабаром буде створено, і я вважаю, що до нього увійде ряд представників „Нашої України”, – наголосив Степан Курпіль у розмові з кореспондентом „Гал-info”.
Степан Курпіль не сказав, скільки представників „Нашої України” увійде до міжфракційного опозиційного об’єднання, зазначив лише, що масового переходу не буде. 
Як повідомляла „Українська Правда”, член фракції БЮТ Дмитро Видрін заявив, що незабаром слід очікувати розколу парламентської фракції „Наша Україна” та приєднання значної її частини до опозиційного міжфракційного об’єднання. 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ