Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

БЮТ втрачає депутатів-бізнесменів

Андрій Шкіль відмовляється коментувати ситуацію, що склалася в БЮТ, а саме про можливий вихід ще восьми членів фракції серед яких, Костянтин Жеваго, Сергій і Олександр Буряки, Таріел Васадзе й Олександр Шепеляв. «Я чутки не коментую, я коментую тільки перевірені факти. Про вихід вищезгаданих депутатів мені нічого не відомо, ніяких заяв про вихід з фракції сьогодні не розглядали – це я знаю точно», - наголосив кореспонденту “Гал-info” народний депутат України, член фракції БЮТ Андрій Шкіль.

Варто нагадати, сьогодні, 14 вересня, „Українська Правда”, посилаючись на  „Комерсант-Україна”, повідомила, що найближчим часом до парламентської більшості мають намір приєднатися як мінімум вісім депутатів із фракції БЮТ. Серед них Костянтин Жеваго, Сергій і Олександр Буряки, Таріел Васадзе й Олександр Шепелєв – це депутати, які належать до так званої бізнес-частини БЮТ. "Коли буде оголошено про створення широкої коаліції, відразу ж після цього будуть зачитані заяви всіх тих, хто прийняв рішення до неї приєднатися", - розповів на правах анонімності один із членів фракції БЮТ.  За його словами, на сьогоднішній день у БЮТ нараховується близько 20 депутатів, що думають про перехід до парламентської коаліції. "Насамперед це ті, хто не підписав угоду про створення міжфракційного опозиційного об'єднання", - повідомило джерело.
Нагадаємо також, що вчора, 13 вересня, лави фракції БЮТ покинуло три народних депутати, а саме Максим Луцький, Інеса Вершиніна та Дмитро Крючков. Коментуючи цю ситуацію кореспонденту “Гал–info”, народний депутат України Степан Курпіль зауважив, що БЮТ розробляє всі можливі механізми, щоб такі депутати були автоматично позбавлені депутатського мандата.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ