Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

БЮТ вважає, що в міського голови Львова має бути два заступники, а „Наша Україна” — один

Блок Тимошенко вважає, що в  міського голови Львова має бути два заступники, а „Наша Україна” схиляється до думки, що лише один. Як повідомив „Гал-info” голова фракції БЮТ у міськраді Роман Федишин, блок підтримує пропозицію Андрія Садового щодо двох заступників міського голови та необхідності створення департаментів у міській раді. Щоправда, схему організаційної структури виконавчих органів ЛМР, яка була запропонована на розгляд депутатів, члени блоку Тимошенко вважають недосконалою і подали своє бачення структури на розгляд міському голові.
Як додав же „Гал-info” голова фракції „Нашої України” у міськраді Василь Трач, не тільки депутати ЛМР, але й сам Андрій Садовий ще остаточно не визначився із варіантом  структури, який запропонує на затвердження депутатам ЛМР.
„В процесі переговорів міський голова кілька разів змінював варіанти структури. Поки що залишився варіант, що має бути два заступники міського голови і п’ять департаментів, але я не  виключаю, що все ще може змінитися, — переконаний Василь Трач. — На нашу думку, структура виконавчих органів міськради готувалася трохи поспішно без належного обґрунтування. Ми ж хотіли бачити навіть не самум структуру, а філософію підходу: розподіл повноважень, наскільки структура передбачає відповідальність керівників підрозділів”.
Зокрема, за словами Василя Трача, фракція „Нашої України” має застереження до запропонованих міським головою департаментів економічної політики, а також інвестиційної політики і фінансів, бо вважає, що питаннями інвестиційної політики має займатися департамент економічної політики. Крім цього, члени „Нашої України” не поділяють думки, що гуманітарні питання та питання житлово-комунального господарства має курувати один і той же заступник голови міста, а також члени фракції переконані, що питаннями землекористування і архітектури повинен займатися департамент містобудування, в той час як міський голова вважає, що цими питаннями має займатися департамент економіки.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ