Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

БЮТ заблокує трибуну, якщо Садовий відмовиться приймати звіт тимчасової комісії з аналізу тарифів на теплопостачання

БЮТ погрожує заблокувати трибуну Львівської міської ради, якщо Андрій Садовий відмовиться приймати звіт тимчасової комісії з аналізу тарифів на теплопостачання. Про це заявив голова комісії Олег Породко.
За його словами, закиди Садового про те, що під висновками комісії підписалися не всі члени комісії, а лише кілька осіб, є неправомірними. З протоколом комісії ознайомили всіх. „Кілька днів тому я звернувся до всіх членів комісії, щоб вони до вчорашнього вечора подали свої пропозиції до висновків комісії, та свої зауваження подала лише Наталя Федорович, всі інші або не мали зауважень, або просто проігнорували моє звернення. Отож навіщо зараз говорити, що хтось вчиняє неправомірні дії”, – наголосив Олег Породко.
За словами депутата, виконавчі органи абсолютно не зацікавлені у тому, щоб доповідь Породка була звітом, а не інформацією, адже інформацію лише заслуховують, а за звітом мерія повинна вжити конкретних дій. За словами Породка, тимчасова комісія, що аналізувала тарифи, запропонувала визнати незадовільною роботу виконкому ЛМР в питанні тарифоутворення і якщо сесія прийме висновки комісії як звіт, то мерія відповідно буде змушена відреагувати на ситуацію і один з можливих варіантів є розпуск виконкому ЛМР. Зрозуміло, що виконавчі органи влади, як заявив Породко, у цьому абсолютно не зацікавлені.
Нагадаємо, Олег Породко доповів про роботу тимчасової комісії з аналізу двоставкового тарифу на тепло на сесії ЛМР, однак Садовий відмовився приймати цю доповідь як звіт, наголосивши, що це лише інформація про роботу комісії. Рішення з цього питання депутати прийматимуть після обідньої перерви в сесії ЛМР.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ