Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

БЮТ збирається позачергово скликати Раду

Кандидат на Президента України, Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко заявила, що фракція БЮТ має намір вимагати позачергового скликання засідання Верховної Ради для розгляду питання про голосування вдома. Про це Тимошенко заявила в неділю в ефірі «5-го каналу».

«Скоріше за все, ми наступного тижня будемо скликати Верховну Раду для невідкладного розгляду цього питання», – сказала Юлія Тимошенко.

Кандидат на Президента зазначає, що рішення Центральної виборчої комісії про можливість голосувати вдома на підставі особистої заяви без документального підтвердження про стан здоров'я створює великий ризик для фальсифікації результатів виборів.

Юлія Тимошенко також сказала, що відмова Київського апеляційного адміністративного суду розглянути відповідну позовну заявою є свідченням «продажності суддів».

«Я звернулася до суду і, як і всі громадяни України, стикнулася з продажністю українських суддів, які не мають права називатися суддями», – зазначила вона.

Кандидат на Президента також повідомила, що через вірогідність фальсифікацій результатів виборів звернулася до ОБСЄ, а також до чинного Президента України Віктора Ющенка.

За словами Юлії Тимошенко, всі мають об'єднати зусилля, щоб не допустити фальсифікацій на виборах Президента, передає Радіо Свобода.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ