Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

БЮТ з’ясовуватиме причини прогулів своїх однопартійців

БЮТ з’ясовуватиме, з яких причин ті чи інші депутати від блоку прогулюють сесії облради. Про це „Гал-info” повідомив народний депутат, член фракції БЮТ Степан Курпіль.
 „Ми розглядатимемо кожну окрему ситуацію, оскільки потрібно з‘ясовувати, з яких причин депутати Блоку Юлії Тимошенко прогулюють сесії облради. Потрібно в індивідуальному порядку розібратися, хто „сачкує”, а хто прогулює з поважних причин”, – зазначив народний депутат.
За його словами, „на завтрашньому з‘їзді депутатів усіх рівнів буде розглядатись ця проблема”.
На запитання, чи буде БЮТ вживати якихось заходів до злісних прогульників, таких як Михайло Сендак, Степан Курпіль відповів, що „наскільки мені відомо, у Михайла Сендака є вагомі причини для прогулів, оскільки в нього хвора мама, і він зобов’язаний за нею доглядати. Однак на завтрашньому з‘їзді БЮТу він роз‘яснить детальніше причини своїх прогулів, і ми вже вирішимо, що робити далі”.
Нагадаємо, що за інформацією Львівської облради, депутати від БЮТ в ЛОР виявилися найбільшими прогульниками сесій, а одноосібним лідером серед них став екс-голова ЛОР Михайло Сендак. В інтерв’ю одному із інтернет-видань він так пояснив свої прогули: «Перші сесії Львівської облради п’ятого скликання я відвідував, але коли зрозумів, що вирішення питань землі, приватизації, кадрові питання вирішуються в кабінеті Олійника, сидіти для «галочки» вважав за непотрібне. Коли в голови облради є штатні виступаючі, коли немає можливості виступити, кому потрібна така сесія?! Ніхто, на жаль, не поцікавився моїми проблемами».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ