Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Бютівець Дмитро Завтур розповів про закінчення перевірки в управлінні Пшевлоцького

Новопризначений начальник головного управління земельних ресурсів у Львівській області Дмитро Завтур розповів про своє призначення та про перевірку в управлінні. Здійснив це Завтур після сьогоднішньої прес-конференції БЮТу, присвяченої сьогоднішньому демаршу фракції БЮТу у Львівській обласній раді, на якій був присутній і він.
Як повідомив Завтур, він підтримує рішення фракції БЮТу не приходити на сьогоднішню сесію, аби не перетворювати її на сварку. Не заперечуючи права людини (Пшевлоцького), у відстоюванні своїх інтересів, Дмитро Завтур водночас повідомив, що має перед собою два завдання – навести лад у земельних питаннях на Львівщині та активізувати процес проведення земельних аукціонів, піднявши їх рівень вище середньостатистичного.
„Одним із критеріїв моєї роботи – є проведення прозорого продажу землі”, – повідомив Завтур.
Водночас, як повідомив Дмитро Завтур, сьогодні у головному управлінні земельних ресурсів у Львівській області закінчила свою роботу перевірка. Однак маючи на руках документи про перевірку, Завтур не оприлюднив її результати, оскільки вважає, що це повинні зробити правоохоронні органи.
Водночас, Завтур повідомив, що йому вже відомо про деякі гучні земельні справи на Львівщині, зокрема, відведення 200 га земель у Пустомитівському районі, а також щодо 15 ділянок під АЗС.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ