Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Бютівець «наїхав» на львівську пресу

Народний депутат від БЮТ Олекса Гудима у своєму емоційному виступі під час народного віче біля пам’ятника Тарасу Шевченку у Львові 22 січня офіційно звинуватив львівську пресу в продажності, запевнивши, що львівські ЗМІ «безкоштовно пишуть тільки про владу».

Звертаючись до громади на площі він сказав: «Ми всі звернулися до вас, щоб до 20-річчя Незалежності нашої держави відбудувати пам’ятник Бандері. Для того треба, щоб кожен свідомий львів’янин, а нас є 2,5 млн, вніс 1 грн. Ми всі звернулися до засобів масової інформації, до газет: дайте людям рахунки благодійної організації Степана Бандери, бо кожен хоче дати ту гривню! І що ви думаєте!? Наші шановані львівські газети не написали про це ні одного слова! Як? Але ж це не є сучасний політик, це Степан Бандера! І мені дали зрозуміти, що безкоштовно пишуть тільки про владу, а якщо про Степана Бандеру, то треба платити. До чого ми дожились? Тому мусимо зараз через церкви, як 20 років тому, ту інформацію доносити до громади».

Однак, звинувачення пана Гудими є безпідставним, адже журналістам, які були присутні 18 січня, на прес-конференції народних депутатів України у Львівському прес-клубі, жодної інформації по реквізитам рахунків не надали, тому журналістам залишалося тільки здогадуватися про їхнє існування. Справді, один із нардепів про це згадував у своєму виступі під час прес-конференції, але конкретно нічого не озвучував, окрім того, журналістам не було роздано жодних роздаткових матеріалів, прес-релізів чи іншої інформації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ