Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Частина Львова без води через прориви на водогоні

На вул. Костомарова, 18, вул. Копача, 11 та вул. Райніса, 26 у Львові ремонтні бригади ліквідовують витоки води. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради з посиланням на у диспетчерську службу ЛМКП «Львівводоканал».

У зв'язку з ремонтними роботами з ліквідації витоку води на вул. Костомарова, 18, сьогодні, 23 січня, з 10.40 до 14.30 призупинено водопостачання на вул. Костомарова, вул. Скельна, вул. Шота Руставелі, частково вул. І. Франка.

Також з 11.00 до 16.00 призупинено водопостачання на вул. Замарстинівська, вул. Волошкова, вул. Сеньковича, вул. Райніса, вул. Сріблиста, та частково до прилеглих вулиць, у зв'язку з ремонтними роботами з ліквідації витоку води на вул. Райніса, 26.

Також припинено водопостачання на вул. Суха, вул. Сулими, вул. Копача, вул. Терлецького, вул. Зигзаг, вул. Кондукторська та прилеглі до них вулиці, у зв'язку з ремонтними роботами з ліквідації витоку води на вул. Копача, 11.

Як повідомляли раніше, у зв'язку з ремонтними роботами з ліквідації витоку води на вул. Личаківська-Мучна, сьогодні, 23 січня, з 09.00 до 16.00 припинено водопостачання на вулицях: Кривчицька Дорога, Духновича, І.Вільде, Копальна, Ніщинського, Міжгірна, Низова, Втіха, Березова, На Копані, Прогулкова, Над Джерелом, Копальна, Личаківська №159-17, Козланюка, Долішня, Станція Личаків, Козика та прилеглі вулиці.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ