Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Частина працівників ЛАЗу не дали можливості розпочати роботу іншим ЛАЗівцям - Челяпін

26 січня на заводі ЛАЗ мала розпочатися локальна робота. На роботу мали вийти тільки ті підрозділи, які безпосередньо беруть участь у виконанні виробничого плану – близько 300 осіб. Проте частина незадіяних у виробництві лазівців завадили розпочати своєчасно роботу підприємства. Про це сьогодні, 27 січня, під час прес-конференції повідомив директор ТзОВ "Львівські автобусні заводи" Сергій Челяпін.
Він зазначив, що список осіб, котрі мали взяти участь у виробництві з 26 січня, визначали начальники цехів, попередньо проаналізувавши ситуацію, що склалася. „Першого дня на роботу мало вийти близько 300 осіб, проте їх число планували поступово збільшувати, доки не будуть задіяні всі”, - каже Челяпін.
За його словами, розраховуватись з працівниками на початках планували щоденно, перераховуючи на картки по 30 грн., а тим, хто не задіяний у робочому процесі, залишилося б очікувати коли ж наступлять і їх робочі дні. А робочі дні усіх незадіяних планують перенести на інші робочі дні року, при цьому фонд робочого часу зберегти.
„Ситуація, що склалася, на мою думку, пов’язана з тим, що є коло людей, які не зацікавлені, щоб завод працював, в тому числі і частина самих працівників”, - каже Челяпін.
„ЛАЗ має замовлення від „Київпастрансу” на 30 автобусів, які є на заводі і які залишилося дорихтувати. З кожного автобуса планується виділяти по 50 тис. грн. на зарплату та 50. тис. грн. на виплату заборгованості, - зазначив Челяпін. – Окрім того, до продукції заводу є значний закордонний та внутрішній інтереси”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ