Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Частину коштів від продажу квитків на творчий вечір Ліни Костенко передадуть поетесі як гонорар

Кошти, отримані львівським театром ім. Марії Заньковецької від продажу квитків на творчий вечір Ліни Костенко, будуть передані поетесі як гонорару. Про це Гал-інфо повідомив начальник управління культури Львівської ОДА Сергій Бурко.

За його словами, не виключено, що частина коштів залишиться в театрі для покриття видатків, однак більш частину коштів все ж буде передано Ліні Костенко.

Нагадаємо, сьогодні, 1 лютого, відбулася зустріч голови Львівської ОДА Михайла Цимбалюка, Сергія Бурка та директора театру ім. Марії Заньковецької Андрія Мацяка, під час якої обговорювалася ситуація довкола творчого вечора Ліни Костенко. В коментарі Гал-інфо Андрій Мацяк повідомив, що на афішах драми «Невольник», на яку планувалося спрямувати кошти з продажу квитків, буде зазначено, що вона відбувається за сприяння Ліни Костенко.

Додамо, що, як повідомили ЗМІ, 15 лютого у Львові в театрі імені Марії Заньковецької відбудеться творчий вечір поетеси Ліни Костенко, який пройде в межах її всеукраїнського туру-презентації роману «Записки українського самашедшого». Як повідомляли організатори, вхід на творчий вечір мав відбуватися за безкоштовними запрошеннями. Театр, натомість, ухвалив рішення продавати квитки. Вартість – від 30 до 100 гривень. Квитки почали продавати 25 січня. У касах театру їх розібрали за три години

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ