Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Частину маршрутів продовжать ближче до центру Львова

Відповідно до звернень мешканців Львова, деякі маршрути нової транспортної мережі скорегують. Про це сьогодні, 17 січня, під час брифінгу повідомив начальник управління транспорту Львівської міської ради Микола Жук, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«В частині певних сполучень, яких не було, і де є потреба, де є велика кількість звернень, коректування відбуваються. Багато звернень було про продовження маршрутів до центру. Тому я розумію, що львів’яни не готові їздити в різні точки, вони хочуть їздити в центр», - зазначив начальник управління транспорту ЛМР Микола Жук. Він повідомив, що будуть скоректовані певні об’їзди центральної частини, щоб зменшити час курсування автобусів, в деяких маршрутах кінцеві зупинки наближені до центру.

«Частково забезпечений район Нового Львова, який не мав сполучення до центру. Маршрути з Винник коректуються до пл. Митної по вул. Винниченка з розворотом на вул. Лисенка. Є скоректовані маршрути по пр. Чорновола, які будуть частково дублюють тролейбус, бо тролейбусний маршрут є заповнений, хоч працює з малим інтервалом руху. Враховані інші напрямки, стосовно яких були звернення громадян», - повідомив начальник управління транспорту ЛМР Микола Жук.

Нагадаємо, ріаіше Львівська міська рада повідомила, що має намір відкорегувати близько третини маршрутів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ