Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Чечетов взявся керувати самбірськими газетами

Нардеп від Партії регіонів Михайло Чечетов стурбований політизацією самбірських газет. На адресу Самбірських районної та міської рад надійшов лист від Львівської ОДА щодо звернення нардепа Михайла Чечетова з приводу політизації місцевих газет: «Новини Самбора» - міської ради та «Голос Самбірщини» - районної ради. Про це повідомила "Прикарпатська правда".

І далі: "Річ у тім, що троє жителів Самбірщини обурені діями редакторів місцевих газет та звинувачують їх у «політичній залежності від опозиційних політичних партій, відсутності матеріалів відносно Президента України В.Януковича та уряду, коли так багато ними зроблено для народу та держави», - йдеться у листі на імя нардепа Михайла Чечетова.

У цьому ж листі підписанти звинувачують місцевих журналістів у «закликах в своїх газетах населення проти діючого народом обраного Президента та явну дискредитацію уряду, до війни та пролиття людської крові».

«Самбірська трійка» «вимагає від Президента України Віктора Януковича, обєднати журналістські колективи газет «Новини Самбора» та «Голос Самбірщини» в один колектив з метою економії державних грошей. Створити єдину газету м.Самбора та району під назвою «Самбірщина».

Михайло Чечетов перейнявся таким зверненням та просить голову ЛОДА Михайла Костюка «розглянути порушені у колективному зверненні питання по суті». Щоправда заступник Михайла Костюка О.Рудницький, більш грамотний за нардепа і у своєму листі пропонує обговорити питання з депутатським корпусом міської та районних рад.
Самбірські газети є комунальною власністю і якщо «самбірська трійка» мислячи категоріями минулого, називаючи їх державними, то нардеп мав би це знати .

Серед депутатів міської ради немає жодного регіонала, а у районній раді їх декілька та і то, за підсумками знакових голосувань, займають державницьку позицію. Звинувачувати журналістів в тому, що вони висвітлюють позицію громади району, яка делегувала до рад представників опозиції смішно. Хіба що, це якась нова політика регіоналів по відношенню до місцевої преси після виборів. Поживемо побачимо".

prpravda.in.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ