Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Чемпіон світу Ломаченко переніс операцію на плечі

Чемпіон світу з боксу по версії WBА у легкій ваговій категорії Василь Ломаченко переніс артроскопічну операції на плечі, інформує УНН з посиланням на Boxingscene та Instagram спортсмена.

Українцю провели хірургічне втручання в Інституті Кедарс-Синай Керлан-Джоб в Лос-Анджелесі, щоб відновити розірвану губку в правому плечі, отриману в другому раунді його крайнього бою проти Хорхе Лінареса.

Операція, яка була виконана всесвітньо відомим ортопедичним хірургом доктором Нілом Елатрашем, не дозволить Ломаченко битися 25 серпня, як це спочатку планувалося.

"Василь переніс артроскопічну операцію по відновленню суглобової губи плеча. Як і очікувалося, все пройшло без ускладнень. Відштовхуючись від ходу операції, наш прогноз щодо термінів відновлення оптимістичний. Впевнені, Василь вже незабаром повернеться до змагань і буде надалі виступати на своєму звичному рівні", - прокоментував ситуацію Елатраш.

Зазначено, що Ломаченко негайно почне процес відновлення і сподівається, що він до кінця року буде захищати свою Всесвітню боксерську асоціацію (WBA) і титул за версією журнал "Ring Magazine".

УНН
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ