Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Чемпіонат України з шашок відбувся у Турці

З 10 по 14 січня у м. Турка відбувався Всеукраїнський командний дитячий турнір «Диво-шашки у сніжних Карпатах».Для участі в цьому заході з’їхалися 11 команд з восьми областей України: Харківської, Сумської, Вінницької, Тернопільської, Львівської, Одеської, Івано-Франківської та АР Крим. Всього у складі команд33 учасники. Головним суддею змагань був віце-президент федерації шашок України, міжнародний арбітр Костянтин Балтажи (м.Івано-Франківськ), повідомив Володимир Кулаєв, начальник відділу з питань фізичної культури і спорту Турківської райдержадміністрації.

За результатами змагань І місце виборола команда Тернопільської області (тренер кмс Тарас Турчин), ІІ місце – м. Харків (тренер заслужений тренер України, мс Олег Шапунов), ІІІ місце – команда  Турківської ДЮСШ «Юність» Львівської області (тренер кмс Богдан Москаль). Переможці змагань були нагороджені Кубками, медалями, грамотами. Всі учасники турніру були нагороджені призами та Новорічними подарунками, які були придбані за кошти спонсорів. Церемонію нагородження провели організатори турніру - голова райдержадміністрації Володимир Гребенюк, віце-президент Федерації шашок України, президент Львівської обласної федерації шашок Іван Ільницький, заступник керівника апарату-начальник відділу організаційно-кадрової роботи райдержадміністрації Богдан Москаль, начальник відділу з питань фізичної культури і спорту райдержадміністрації Володимир Кулаєв, завідувач відділу освіти райдержадміністрації Михайло Кропивницький, голова благодійного фонду «Милосердя» Мирослава Калинич.

Діти, батьки та тренери вдячні організаторам за змістовний відпочинок під час змагань. Учасники турніру в перервах між грою цікаво і змістовно проводили свій вільний час. Вони побували на прикордонній заставі у Сянках, на екскурсії у місцевому музеї "Бойківщина", покаталися на лижах і санках під час урочистих заходів з нагоди відкриття Перших зимових Юнацьких Олімпійських ігор 2012 року в місті Інсбруку, що відбулися на гірськолижному комплексі ДЮСШ «Бескид» у м.Турка.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ