Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Чемпіонат з футзалу між львівськими вишами виграла команда державного університету фізкультури

Команда Львівського державного університету фізичної культури стала переможцем чемпіонату з футзалу, що відбувся сьогодні у межах спортивного свята «Студент ЄВРО 2012». Друге місце посіла команда - Національного університету «Львівська політехніка», а третє - Львівського національного аграрного університету. Про це повідом ила прес-служба ЛМР.

Окрім позитивного настрою, переможці отримали подарунки від організаторів заходу. Володарям першого місця вручили форму національної збірної України з футболу від офіційного партнера компанії «Адідас» та футбольний м'яч зі символікою Турніру, а срібним та бронзовим призерам - футболки від компанії «Адідас».

Проте студентське свято не закінчилось. Глядачі побачать боротьбу студентських команд за першість у спортивному багатоборстві, виступ Театру спорту Львівського державного університету фізичної культури та урочисту церемонії нагородження переможців спільно з талісманами УЄФА ЄВРО 2012™.

З нагоди свята проїзд у трамваї №7 із зображенням логотипу турніру УЄФА ЄВРО 2012™ є безкоштовним - достатньо мати студентський квиток. Студентське спортивне свято «Студент ЄВРО 2012» відбувається у спорткомплексі Львівського національного університету ім. І. Франка, що знаходиться за адресою: вул. М. Черемшини, 31.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ