Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Чемпіонат зі спортивного туризму «Кубок Карпат-2010» стартує 30 квітня

З 30 квітня до 6 травня пройде чемпіонат «Кубок Карпат-2010». Змагання стартують на території парку санаторія «Гірська Тиса» селища Кваси Рахівського району Закарпатської області. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 

Боротися за першість будуть команди навчальних закладів, позашкільних установ, молодіжних організацій, неформальних об'єднань та всі, хто любить гори, і все, що з ними пов'язано. Команди, які посядуть призові місця, будуть нагороджені грамотами та медалями. Команда-переможниця виграє кубок.

 

«Наш спортивний оздоровчий захід направлений на те, щоб заохочувати учнівську молодь до занять спортивним туризмом. Це подія річного масштабу і підготовка до неї триває протягом року. Змагання проводимо за будь-яких погодних умов», - розповів організатор перегонів Юрій Дьячек.

 

За його словами, ідея змагань полягає у тому, щоб все робити швидко і рухатись за маршрутом. За п'ять хвилин перед початком змагань учасники отримують карту місцевості з контрольними пунктами, про які ніхто не знає, і легенду, де шукати підказки. Команда має прийти до фіналу до відповідного кінцевого терміну. Рух починається о 07.00 год і триває до 19.00 год. Пересуватись вночі заборонено. Мінімальна кількість учасників однієї команди - 10 осіб.

  

У підготовці турніру беруть участь Львівське обласне управління з фізичного виховання та спорту, молодіжний центр «Перевал», Львівська обласна федерація спортивного туризму, Львівська КРС, ПП «Ельдорадо-Тур».

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ