Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Через два роки котельні військових зможуть передати у комунальну власність Львова

Через два роки котельні військових зможуть передати у комунальну власність Львова. Про це сказав головний інженер ЛМКП «Львівтеплокомуненерго» Андрій Кінаш.

За його словами, при прийманні-передачі у власність територіальної громади міста Львова приймаються тільки ті об’єкти, які є в технічно справному стані.
Як додає Андрій Кінаш, зараз ведуться ремонтні роботи за кошти військових. Він не уточнив, скільки військові виділили коштів на ремонт та заміну обладнання, сказавши, що  в них відпрацьована схема матеріально-технічного забезпечення.
Нагадаємо, в. о. міського голови Львова Зеновій Сірик утворив робочу групу, яка розглядатиме проблемні питання щодо приймання-передачі у власність територіальної громади міста Львова земельних ділянок військових містечок та нерухомого майна, що знаходиться на цих ділянках, згідно з ухвалою міської ради від 29 січня 2005 р. № 3028 “Про прийняття у власність територіальної громади м. Львова відомчого житлового фонду, об’єктів інфраструктури та інженерного забезпечення квартирно-експлуатаційного відділу м. Львова військ Західного оперативного командування“. До складу робочої групи увійшли Василь Кравців, перший  заступник  міського  голови,  керівник  робочої  групи, Ігор Базарник - заступник  міського  голови  з  питань  житлово-комунального  господарства,  заступник  керівника  робочої  групи; Богдан Петраш, начальник  відділу  експлуатації  житлового  фонду,  управління  житлово-комунального  господарства,   секретар  робочої  групи. Серед членів  робочої  групи є Василь Білоус, Василь Фіголь, Микола Винничук, Богдан Кунтий, М. Федчик, Т. Рижук, М. Вітюк, В.Кузьменко.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ