Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

Через два роки кримінальну справу за фактом смерті у Трускавці студента Київського університету ім. Т.Шевченка таки поновили

Протягом двох років волинянин Володимир Богут, батько трагічно загиблого студента 5 курсу Київського національного університету ім Т Шевченка Романа Богута, не міг домогтися відновлення кримінальної справи. Про це сьогодні, 23 листопада, під час прес-конференції розповів сам Володимир Богут. На його думку, байдужість та халатність правоохоронців призвела до того, що вбивство його сина було кваліфіковано як самовбивство.

 

У січні 2007 року 21-річний Роман Богут та його дружина відпочивали в Трускавці. Увечері 12 січня Роман посварився з місцевим мешканцем, оскільки той чіплявся до його дружини. Пізніше загиблий вийшов на перекур та не повернувся. Його тіло знайшли на будівництві багатоповерхового будинку, який поруч з кафе.

 

Міліція Трускавця констатувала факт самогубства. «Такими ж були і висновки судової медичної експертизи, тому ми скерували прохання провести повторну експертизу. За її висновками, було встановлено, що ще за шість годин до смерті моєму сину було завдано значних тілесних ушкоджень, а також виявлено сліди удушення на шиї. Проте як зазначив судмедексперт, на попередній експертизі шию посипали порошком, що утруднювало роботу повторної експертизи», - розповів Володимир Богут.

 

За його словами, навіть беручи до уваги повторну експертизу в Прокуратурі Львівської області відмовлялися відкрити кримінальну справу. «По свіжих слідах можна було ще розкрити справу, але в міліції навіть не думали братися за цю справу», - сказав Володимир Богут.

 

На прес-конференцію було запрошено і представників Прокуратури Львівської області, але вони не прийшли. Натомість подали інформацію, що справа за фактом смерті Романа Богута  на початку цього року поновлена та є на контролі ГУ МВС у Львівській області.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ