Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Через футбол у Львові відбудуться зміни в русі транспорту

15 листопада у період від 17.00 до 24.00 години у Львові на вулиці Стрийській, а саме на території стадіону «Арена-Львів» відбудеться футбольний матч. У зв’язку з проведенням цього спортивного заходу передбачено деякі зміни в організації дорожнього руху, повідомила прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

Зокрема, транспортні засоби, якими вболівальники добиратимуться до стадіону, здійснюватимуть рух по вулиці Стрийській – зі сторони села Сокільники Пустомитівського району, а також на ділянці від автовокзалу по вулиці Вернадського і до дороги №8, які ведуть до стадіону «Арена - Львів».

Пішохідний рух відбуватиметься дорогою №7, а саме – через вулицю Стрийську від автовокзалу до стадіону.

Передбачений заїзд організованих груп автобусів на стоянку стадіону - зі сторони кільцевої дороги (біля готелю «Катерина»).

Рух транзитного транспорту зі сторони міста Києва буде здійснюватись через місто Львів, а саме - через вулиці Б.Хмельницького, Липинського, Єрошенка, Шевченка, Західний обхід м. Львова з подальшим виїздом у напрямку до міста Чоп.

Водіїв просимо бути уважними та обережними, дотримуватись правил дорожнього руху. При можливості використовувати такі вулиці як Кульпарківська та Зелена.

Просимо вибачення за можливі незручності та з розумінням віднестися до роботи інспекторів ДАІ!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ