Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Через хабар суд арештував майно заступника голови Рівненської ОДА

У Рівненській області суд виніс ухвалу про арешт майна заступника голови Рівненської обласної державної адміністрації, який підозрюється у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди. Про це повідомила прес-служба прокуратури у Рівненській області.

Серед майна підозрюваного – частина житлового будинку, торгово-офісного центру, аптечне приміщення та земельна ділянка.

Арешт вказаних об’єктів нерухомості застосовано з метою можливої конфіскації майна що, передбачена санкцією статті Кримінального кодексу України, за якою чиновнику оголошено про підозру.

Нагадаємо, посадовець ОДА підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 КК України, за фактом одержання неправомірної вигоди у сумі 8 тис дол, поєднаної із вимаганням.

Крім того, перебуває на розгляді суду апеляційна скарга прокуратури області на ухвалу слідчого судді Рівненського міського суду, якою підозрюваному обрано запобіжний захід - тримання під вартою з одночасним визначенням розміру застави у 60 900 грн.

Прокуратура вважає, що застава у зазначених межах не здатна забезпечити виконання підозрюваним у вчиненні тяжкого злочину передбачених законом обов’язків під час досудового розслідування у кримінальному провадженні, а тому наполягає аби розмір застави був збільшений до 1 млн грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ