Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Через хамство водіїв на сесії хочуть викликати перевізників

Учора, 6 квітня, під час засідання сесії Львівської міської ради до міського голови Львова звернувся голова комісії інженерного господарства, транспорту, зв’язку та житлової політики Львівської міської ради, депутат Остап Доскіч з приводу неналежної якості роботи водії, які обслуговують міські автобусні маршрути загального користування у Львові.

«До депутатів Львівської міської ради постійно звертаються мешканці нашого міста, надходять також і колективні скарги від людей щодо неналежної якості перевезень у громадському автотранспорті. Найчастіше львів’яни скаржаться на порушення графіку руху маршруток, відмову перевозити пільгові категорії та низький культурний рівень водіїв», - сказав Остап Доскіч.

Він зазначив, що за останній рік у роботі контролю за якістю перевезень комісією було проведено ряд заходів, щоб змінити ситуацію на краще.

Зокрема, провели перевірку кількості звернень на Гарячу лінію міста за телефонами 1580, неодноразово на комісію викликали керівника Управління транспорту та зв’язку Львівської міської ради п.В.Щира.

Також проводилась робота з окремими перевізниками міських автобусних маршрутів.

«Та оскільки скарги продовжують надходити, перевізники жодним чином невідреагували на зауваження. Враховуючи те, що міська рада до 30 червня 2017 року продовжила дію тимчасових договорів з перевізниками, які працюють на міських автобусних маршрутах, ситуація найближчим часом на краще не зміниться. Адже у старих договорах не передбачено матеріальне покарання перевізника за неякісну роботу», - наголосив депутат.

Остап Доскіч запропонував запровадити публічний розгляд питання на чергових сесіях Львівської міської ради із обов’язковим наданням пояснення перед депутатським корпусом керівником компанії-перевізника, водії яких не належним чином виконують покладені на них завдання та працюють з порушеннями.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ