Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Через "Краківець" намагалися перевезти партію контрабандного одягу

Сьогодні, 7 березня, близько 10.30, в пункті пропуску "Краковець-Корчова" працівники Управління протидії митним правопорушенням спільно з мобільною групою територіального управління ДБР у м. Львові та співробітниками відділу внутрішньої безпеки Львівської митниці не допустили переміщення в Україну незадекларованого товару.
фото - пресслужба Львівської митниці

Про це інформує пресслужба Львівської митниці.

Десять  ящиків брендового одягу (Polo Club, B&C та ін.), який намагалися перемістити через митний кордон як гуманітарну допомогу, виявили у вантажівці "Вольво" під керуванням громадянина Республіки Польща.

Матеріали щодо цієї справи співробітники  відділу внутрішньої безпеки Львівської митниці передали до Теруправління ДБР.  Весь незадекларований товар вилучили,  його передадуть на потреби Збройних Сил України та людей, які потрапили в біду.

Нагадуємо, що згідно з Постановою Кабінету Міністрів України від 01.03.2022 № 174, в період воєнного стану пропуск через митний кордон України гуманітарної допомоги здійснюється за максимально спрощеною формою, без застосування заходів нетарифного регулювання зовнішньоекономічної діяльності.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ