Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Через негоду в Україні затримано 50 поїздів

За оперативними даними, із 06:00 2 січня до 06:00 3 січня 2010 року через складні погодні умови, що продовжують зберігатися на території України, було затримано 50 поїздів, – повідомила прес-служба Мінтрансзв`язку.

 

Зокрема, із затримками прибули на станції призначення 14 пасажирських поїздів та 36 вантажних.

 

Для забезпечення безперебійної роботи залізничної інфраструктури задіяно понад 3300 залізничників та потужна техніка: 32 одиниці  снігоприбиральної техніки і 7 тепловозів з вібропантографами.

 

Станом на 8:00 3 січня 2010 року покриття автомобільних шляхів державного і місцевого значення в більшості областей України мокре, місцями засніжене.

 

У західних, східних областях, Запорізькій області та АР Крим йде місцями невеликий сніг, на решті території без опадів.

 

На перевальних ділянках доріг в Карпатському регіоні йде невеликий сніг. В АР Крим на перевалах без опадів. Проїзд забезпечений.

 

На автомобільній дорозі М-05 Київ-Одеса без опадів. Покриття доріг в Київській та Черкаській областях місцями засніжене. Проїзд забезпечений.

 

На дорозі державного значення в Чернігівській області покриття засніжене. У Київській, Полтавській, Черкаській та Хмельницькій областях – місцями засніжене, в Херсонській області – місцями ожеледиця.

 

Автодороги місцевого значення в Запорізькій, західних, північних та центральних областях – засніжені, в Луганській та Херсонській областях – місцями ожеледиця. Проїзд забезпечений.

 

Над розчищенням автомобільних шляхів працює 1 898 робітників та 1 183 одиниці техніки.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ