Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Через негоду закриті аеропорти Тернополя і Полтави, – злітні смуги чистять від снігу

Станом на ранок 22 лютого 2010 року проїзд автомобільного транспорту на дорогах державного значення, включаючи гірські перевали, забезпечено. Ускладнений проїзд на автодорогах місцевого значення у Дніпропетровській, Івано-Франківській, Луганській, Миколаївській, Полтавській, Сумській, Харківській та Чернігівській областях. В інших областях проїзд забезпечений, – повідомила прес-служба Мінтрансзв`язку.

 

Дніпропетровська область: На дорогах загального користування місцевого значення обмежено рух вантажного та пасажирського транспорту в 2 районах: Васильківський район - до 3 населених пунктів; Криничанський  район  - до 11  населених  пунктів.

 

Івано-Франківська область:  На автомобільних дорогах місцевого значення проїзд транспортних засобів ускладнений до 5 населених пунктів у 2 районах.

 

Луганська область: Ускладнений проїзд у Старобільському районі по дорозі місцевого значення на дорозі Т-13-08 Старобільськ – Марківка, км 32-35

 

Миколаївська область : На автомобільних дорогах місцевого значення проїзд транспортних засобів ускладнений до 10 населених пунктів у 5 районах.

 

Полтавська область: Ускладнено проїзд транспортних засобів на автодорогах місцевого значення до 12 населених пунктів у 7 районах області.

 

Сумська область: Ускладнено проїзд на місцевій мережі доріг районного значення до 6 населених пунктів в 4 районах області.

 

Харківська область: Внаслідок сильного вітру, хуртовин, утворення переметів тимчасово ускладнено проїзд транспортних засобів на автодорогах місцевого значення до 2 населених пунктів - у Вовчанському і Богодухівському районах області.На автодорозі  державного значення Р-51 Харків-Красноград-Перещепине організовано  рух по правій смузі. По лівій смузі ( км 54 – км 74) проводяться роботи  по розчищенню дороги  від снігових переметів та розширенню проїзної частини, розчищено (км 62- км 74). Організовано відведення руху на паралельно розташовану автодорогу Харків- Сімферополь-Алушта-Ялта.

    

Чернігівська область:  Ускладнений проїзд по дорогах місцевого значення до 16 населених пунктів у 7 районах: Бахмацькому, Борзнянському, Ічнянському, Менському, Ніжинському, Прилуцькому, Ріпкинському.

На зимовому утриманні доріг працюють 905 механізмів та 1621 робітник.  

Стосовно роботи залізничного транспорту, то протягом доби збоїв у русі поїздів немає. Для забезпечення безперебійної роботи залізничної інфраструктури задіяні 3076 осіб та 21 одиниця техніки.

 

Порт Білгород-Дністровський працює з обмеженнями по льоду, інші порти – без обмежень.  

 

Станом на 8:00 закрито аеропорти в Полтаві та Тернополі: там проводиться очищення злітно-посадкових смуг від снігу.

 

Внаслідок несприятливих погодних умов (ожеледиця, снігові замети) із затримкою проведено  обмін поштовими відправленнями з 49 населеними пунктами  Дніпропетровської, Кіровоградської, Миколаївської та Чернігівської областей.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ