Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Через низький тиск газу у мережі припинено газопостачання Бродів

7 листопада у місті Броди в результаті пониження тиску нижче мінімально допустимого на газорозподільній станції відбулось спрацювання автоматики на газорозподільних пунктах – повідомили „Гал-іnfо” у прес-центрі ГУ МНС України у Львівській області.
У результаті спрацювання автоматики припинено газопостачання в м. Броди, в якому проживає близько 23 тисяч чоловік, та знаходиться 16 газорозподільних пункти. О 21 год. 20 хв. тиск газу на газорозподільній станції нормалізувався. Причина пониження тиску газу встановлюється.
 Станом на 23 год. 30 хв. запущено 5 газорозподільних пункти, які забезпечують газопостачанням котельні міста Броди, та не запущено 11 газорозподільних пункти, які забезпечують газопостачання приватні та багатоповерхові житлових будинки (газові плити та автономне опалення).
 7 листопада проведено позачергове засідання комісії ТЕБ та НС, на якому прийнято рішення, що відновлення газопостачання населення планується провести з 7 год. 30 хв. 8 листопада. По місцевому радіо транслюється звернення до громадян з проханням виключити всі газові споживачі.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ