Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Через перемогу в „Кубку Галичини - 2006” – до олімпійського Пекіну

Упродовж 6-7 вересня у “Будівельнику” було зіграно дванадцять матчів на “Кубок Галичини-2006” з жіночого гандболу. Команда “Галичанка” двічі довела свою перевагу над ужгородськими “Карпатами”. “Галичанка-2” після поразки в перший день на другий взяла реванш у “Львівської Політехніки”. А першість області серед виграла ДЮСШ Кам’янка-Бузька. Повідомили організатори турніру.
“Кубок Карпат”, який цьогоріч проводився вперше, стане традиційним і вже наступного разу збере більш представницький склад. Принаймні так пообіцяв головний організатор турніру, президент фінансово-промислового холдингу „Група підприємств „Росан”, почесний президент СК “Галичанка” Ростислав Кісіль.
Одним із найбільш зацікавлених глядачів львівських змагань виявився спеціально запрошений головний тренер жіночої гандбольної збірної України, а віднедавна ще й тренер-консультант „Галичанки” Леонід Ратнер. Він приїхав до нашого міста, щоб побачити в дії потенційних кандидатів на путівки в олімпійський Пекін. “Галичанку” один із найвідоміших вітчизняних фахівців розглядає як базову команду для підготовки до Олімпіади-2008.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ