Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка

Через Податковий кодекс можуть полетіти голови

Президент Віктор Янукович не виключив можливість ухвалення кадрових рішень за результатом розгляду ним Податкового кодексу. Про це він заявив під час зустрічі з підприємцями, які мітингують проти Податкового кодексу на Майдані Незалежності, повідомляє прес-служба президента.

"Якщо буде необхідність, і я побачу, що є грубі процесуальні порушення, які призвели до такої ситуації, і треба буде прийняти кадрові рішення - я ці рішення прийму", - зазначив Янукович.

Президент наголосив на необхідності врахування пропозицій підприємців в Податковому кодексі, щоб в результаті держава отримала реальний інструмент детінізації і дерегуляції економіки.

Відповідаючи на запитання підприємців щодо проблем, з якими вони стикаються під час ведення бізнесу, зокрема, з корупцією чиновників, Янукович заявив: "Я зроблю все, щоб знищити корупцію у владі".

"Але це не робиться за один день. І ми в цьому питанні з вами союзники. Хто більш за все страждає від корупції? - Народ. І бізнес. І я зацікавлений в тому, щоб подолати цю хворобу", - додав він.


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ