Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Через погоду явка виборців на дільницях Львівщини нижча, ніж у першому турі

На Львівщині члени ДВК майже 100 відсотків з’явилися на роботу, вони злагоджено працюють, протистояння не спостерігаються. Усі дільниці всі відкрилися вчасно. Про це під час аудіомарафону ''Львівщина вибирає Президента'' виконавчий директор ЛОГО «Комітет виборців України" Оксана Дащаківська.

 

Вона також зазначила, що явка спостерігається вранці нижча, ніж у першому турі, однак це може бути пов’язана з погодними умовами. «Умови погодні трохи загрозливі, сніг мете, я переживаю, щоб не зникало світло і сподіваюся, що всі комісії забезпечені ліхтарями, і дільниця», – каже вона.

 

Дащаківська також додала, що в Турківському районі 6 дільниць без світла.

 

Вона також застерегла, аби виборці слідкували  за наявністю підписів членів комісій на бюлетенях і контрольних талонах.

 

За словами представника КВУ, наразі спостерігачі, яких є 50, грубих порушень не зафіксували, факти підкупу є, але зафіксованих немає.

 

Міжнародний спостерігач CIS-EMО з Киргизстану повідомила, що на Львівщину приїхало 80 їх колег, які хочуть покрити 30-40 % дільниць. Грубих порушень не зафіксованих, явка нижча, ніж на першому турі. але це пов`язано з погодними умовами. Вона також зауважила, що списки виборців у другому турі кращі.

 

Міжнародний спостерігач CIS-EMО, журналіст з Польщі Маріян Шалуха сказав, що його враження від відвідин двох дільниць хороші, все відбувається по закону.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ