Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Через ремонт вул. Городоцької у Львові громадський транспорт курсуватиме по-іншому

З 14 березня на ремонт закривають вул. Городоцьку від вул. Горської до вул. Тобілевича та вул. Чернівецьку. У зв’язку з цим буде внесено зміни у рух громадського транспорту, – повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як поінформували у ЛКП «Львівелектротранс», на час ремонту не курсуватимуть трамваї №1 та 9, трамвай №6 курсуватиме за зміненим маршрутом: з вул. Липинського на вул. Кн. Ольги.

«Щоб з’єднати центр міста з залізничним вокзалом, по колу буде курсувати маршрут №9 ТР. Маршрут його руху такий: вул. Залізнична – вул. Олени Степанівни - вул. Головацького - вул. Городоцька – пр. Свободи – вул. Дорошенка – вул. С. Бандери. На маршруті курсуватиме щонайменше 10 автобусів класу «Богдан», «Еталон», – розповів начальникуправління транспорту та зв’язку ЛМР Микола Жук.

Окрім того, буде внесено зміни у рух 14 міських автобусів - №2а, 10, 15, 16, 20, 22, 24, 25, 31, 32, 34, 43, 49 та 51.

«4 маршруті, які їдуть на вокзал, так і їхатимуть. А у рух 10 інших, які їдуть по вул. Городоцькій у цих межах, буде внесено зміни. Зараз ми погоджуємо з перевізниками схеми руху і наступного тижня вони будуть оприлюднені», – зазначив Микола Жук.

Зокрема, вже відомо як курсуватиме радіальний маршрут №2а: вул. Городоцька – вул. Ряшівська – вул. Патона – вул. Любінська – вул. Антоновича (у зворотному напрямку Героїв УПА) – університет ім. І. Франка.

Звертаємо увагу, що приміські та міжміські автобуси курсуватимуть до приміського вокзалу.

Львівська міська рада просить вибачення за тимчасові незручності, пов’язані з виконання необхідних робіт.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ