Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Через смерть Богдана Федоришина бюлетенів на виборах міського голови Львова переробляти не будуть, просто навпроти його прізвища стоятиме штамп: «вибув» — Олег Щербаков

Через смерть кандидата на міського голову Львова, генерального директора ФК «Карпати» Богдана Федоришина виборчих бюлетенів переробляти не будуть, просто навпроти прізвища Федоришин стоятиме штамп: «вибув», — повідомив «Гал-info» голова Львівської міської територіально-виборчої комісії Олег Щербаков. За його словами, станом на сьогодні у виборчому бюлетені на виборах міського голови Львова стоятиме вже два штампи: «вибув» навпроти призвища Богдана Федоришина та Василя Павлечка, який написав заяву що відмовляється балотуватися на посаду міського голови Львова. Таким чином, залишилося 17 кандидатів на міського голову Львова.
«Бюлетені фактично всі вже надруковані, ми не можемо і не будемо їх переробляти», — зазначив Олег Щербаков.
Якщо ситуація із бюлетенями на виборах міського голови вже з’ясована, то от, що буде з бюлетенями до Львівської міської ради, в яких зареєстрований блок Богдана Федоришина «За Львів!» Олег Щербаков поки що не знає.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ