Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Через сильні морози на Львівщині створили штаб з ліквідації можливих лих

У Львівській ОДА створено штаб для реагування на можливі надзвичайні ситуації, пов’язані з сильним похолоданням, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

З 27 січня 2012 року запроваджено чергування посадових осіб в райдержадміністраціях та міськвиконкомах міст обласного значення, службах цивільного захисту, підприємствах, установах та організаціях області на період низьких температур атмосферного повітря, організовано щоденне проведення моніторингу обстановки на адміністративних територіях та налагоджено постійне інформування керівництва обласної державної адміністрації.

Приведені в готовність до реагування на можливі надзвичайні ситуації зимового періоду в умовах низьких температур комунальні служби та аварійні підрозділи, які забезпечені всім необхідним для проведення відновних робіт при виникненні можливих аварій на об’єктах систем життєзабезпечення населення. Створені необхідні матеріально-технічні ресурси та резерви.

За період з 26 до 29 січня 2012 року в межах області сталося 17 аварій у системах життєзабезпечення населення, з них: 14 у системах електропостачання та 3 в системах водопостачання. Зазначені аварії силами аварійних бригад ліквідовані у найкоротші терміни. За цей період отримали обмороження 16 осіб, з них 13 госпіталізовано у лікарняні заклади області, а 3 особи від госпіталізації відмовилися.

Обласна державна адміністрація закликає мешканців області утриматись на період дії сильних морозів від виходу без нагальної потреби на вулиці населених пунктів та від поїздок за їх межі, намагатися тривалий час не перебувати на відкритому повітрі та у холодних приміщеннях, тепло одягатись, не зловживати алкогольними напоями, бути обережними під час руху на засніжених та слизьких дорогах та вулицях.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ