Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Через те, що Олега Кобельника не пускають на роботу, може зірватися санація «Львівсільмашу»

План санації ВАТ «Завод «Львівсільмаш» під загрозою зриву – таку заяву зробив сьогодні під час прес-конференції заступник голови ДПА у Львівській області Іван Кравчук. За його словами, за дев’ять років, які триває справа про банкрутство підприємства, нарешті є реальний шанс завершити його санацію, проте через «діяльність певних сил» санаційна процедура може затягнутися.
«З 16 січня керуючий санацією Олег Кобельник не має доступу до свого робочого місця, тому всі фінансові операції унеможливлені, хоча на рахунку підприємства є 17,3 млн грн, перераховані інвестором, яких вистачає для погашення всіх боргів», – сказав Іван Кравчук.
Ще однією причиною, з якої, на думку податкової, може затягнутися санація, є вимога керівника профспілки ВОСТ «Воля» Петра Онищака змінити керуючого санацією, оскільки ця процедура потребує чимало часу. Іван  Кравчук наголосив, що у завершенні санаційного процесу на «Львівсільмаші» мали б бути зацікавлені всі сторони: комітет кредиторів, інвестор, власники та працівники підприємства – оскільки це дасть змогу  розрахуватися з боргами підприємства та відновити виробництво.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ