Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Через відсутність лімітів на газ у Львові почнуть відключати котельні

Львівська область продовжує понадлімітне споживання газу через відсутність лімітів газу на третю декаду місяця у теплопостачальних підприємств ЛМКП «Львівтеплоегерго» та ЛКП «Залізничтеплоенерго» - повідомляє прес-служба ВАТ „Львівгаз”.

Незважаючи на численні вимоги ВАТ «Львівгаз» привести споживання блакитного палива відповідно до виділених обсягів, тепловики продовжують несанкціонований відбір природного газу. Так, 25 листопада добове понадлімітне споживання природного газу теплопостачальними організаціями становило 2 013 тис. м3 .

„Так далі тривати не може, оскільки на вимогу НАК «Нафтогаз» УМГ «Львівтрансгаз» буде обмежувати подачу газу відповідно до виділених лімітів, що може призвести до негативних наслідків, а саме зниження тиску у газорозподільній мережі і припинення його подачі у крайніх точках, що ставить під загрозу забезпечення безперебійного газопостачання” - говорять у „Львівгазі”. Споживачі, які вчасно і справно оплачують за послуги з газопостачання, можуть залишитися без блакитного палива.

Зважаючи на таку ситуацію, ВАТ «Львівгаз» зауважує, що змушене вдатися до відключень теплопостачальних організацій. На даний час вже обмежено подачу природного газу на котельні за такими адресами: вул. Надійна, 2а, (Кінескоп), вул. Грінченка, 8а, вул. Хвильового, 54, пл. Ринок, 1, пл. Ринок, 45, вул. Алмазна, 19а, вул. Каховська, 28а. До деяких котелень працівників ВАТ «Львівгаз» не допустили, а саме за такими адресами: вул. Тургенєва, 25, вул. Золота, 21, вул. Ак. Павлова, 6а. Всі акти про відключення будуть спрямовані у НАК «Нафтогаз».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ