Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Черга військовослужбовців на отримання квартир майже не просувається з 1988 року – Сергій Шакілов

Черга військовослужбовців на отримання квартир майже не просувається з 1988 року – стверджує колишній начальник інформаційно-аналітичного відділу ЗОК Сергій Шакілов. Про це він заявив 24 травня під час прес-конференції.
За його словами, щоразу, коли доходить черга для отримання квартир для військовослужбовців, які чекають на отримання житла 10-15 років, перед ними відразу з’являється якийсь позачерговик або черговик першої черги, як правило, військовослужбовець дуже високого рангу і черга вкотре «зависає». Сам же Сергій Шакілов стоїть на черзі з 1992 року. Військовослужбовець прослужив у ЗОК 28 років. Зараз він мешкає поруч з кабінетом начальника військ ЗРУ ПВУ генерал-лейтетнанта Володимира Карася у війському режимному об’єкті на вулиці Мечникова, 17-а. Кілька років тому військовослужбовцю вже майже надали житло на вулиці княгині Ольги, 5 і навіть написали про це у військовій газеті, однак  вже перед самою здачею будинку несподівано цю квартиру передали комусь іншому. Сергій Шакілов не може досі отримати інформації, кому саме.
«До надання ЗОКом квартир для військовослужбовців не придерешся – все оформлено юридично грамотно, просто це питання дуже погано регулюється законодавством і є дуже багато колізій, через які в процедурі надання житла військовослужбовцям виникають проблеми», — говорить Сергій Шакілов.
Нагадаємо, на квартирній черзі у Львові перебуває 1900 військовослужбовців, в той же час Міноборони України планує здати цього року 65 квартир для львівських військовослужбовців на вулиці Сахарова.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ