Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Чергова ротація бійців батальйону «Львів» поїхала на Схід

Бійці Батальйону міліції особливого призначення «Львів» у порядку ротації, 19 листопада, вкотре вирушили для несення служби у зону бойових дій на сході України. Для несення служби в зоні проведення АТО у Луганській області відправились 67 бійців батальйону «Львів». Там вони змінять своїх товаришів, котрі впродовж 45 днів забезпечують громадський порядок, охорону об’єктів життєдіяльності населених пунктів та несуть службу на блокпостах, повідомили у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

Правоохоронців проводжав начальник Головного управління МВС України у Львівській області полковник міліції Дмитро Загарія, начальник Управління громадської безпеки ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Андрій Гребенюк, рідні та близькі.

«Бойовий дух у бійців високий. Вони відпочивали тридцять днів, деякі з них навіть до мене підходили і казали, що змучились відпочивати. Настрій і в бійців і у їх рідних бойовий», - розповів Дмитро Загарія.

Пастирське слово правоохоронцям, котрі відправляються у зону бойових дій сказав отець Володимир – настоятель Храму Воздвиження Чесного Хреста Господнього. Після спільної молитви та благословення отець зазначив: «Мені розповідають знайомі священники з Луганської та Донецької областей, що місцеві мешканці, вирішуючи якісь свої проблеми шукають львівських міліціонерів. Це для вас найвища оцінка – і мусите бути її достойні».

 Нагадаємо, Батальйон міліції особливого призначення «Львів» був сформований з добровольців у перші дні проведення АТО на сході України. Бійці батальйону постійно несуть службу у зоні проведення АТО, виконуючи завдання командування операцією. За час існування батальйону у зоні бойових дій загинув один боєць – молодший сержант міліції Василь Попович.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ