Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Чергова серія від Радзієвського про створення фракції в облраді

Незабаром ми отримаємо депутатську групу чи фракцію Партії регіонів у Львівській облраді. Про це повідомив «Гал-info» інформаційний сервер Партії регіонів, посилаючись на народного депутата України Олексія Радзієвського.
Зі слів голови Львівського регіонального відділення Партії регіонів до складу групи увійде принаймні 30 депутатів, котрі сьогодні є у різних політичних силах.
«Майбутні члени фракції Партії регіонів є прагматично налаштованими і хочуть прислужитися інтересам Львівщини, ці люди стомилися від корупції, базікання та політичної демагогії».
Народний депутат не повідомив терміну формування згаданої фракції у Львівській обласній раді, зазначивши лише, що це станеться ще цього року.
Неодноразово, протягом трьох місяців Олексій Радзієвський відмовлявся називати дату створення вищезгаданої фракції. Цього разу нардеп Радзієвський, відповідаючи на прохання кореспондента «Гал-info» назвати осіб, які увійдуть фракцію Партії регіонів зазначив, що він не хоче відповідати на це, як наголосив сам нардеп некоректне питання. Запитавши у Радзієвського чому ж питання є некоректним, була почута наступна відповідь: «…а некоректне воно тим, що треба дочекатись коли це все буде створено, і тоді про все ви дізнаєтесь».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ