Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Черговий показ проекту «Обери свого дизайнера» відбувся у Львові

У суботу, 30 січня на черговій зустрічі проекту «Обери свого дизайнера!» свої колекції одягу представили відомі львівські дизайнери Світлана Микитюк і Соломія Яцентюк, – повідомили організатори.

 

Проект спрощує львів'янам пошуки дизайнера, який найкраще виконає їхнє замовлення на пошиття одягу. Цього разу зустріч знову відбулася у новому форматі. Модельєри представили готовий одяг із колекцій, що раніше можна було побачити на Lviv Fashion Week. Вони не пропустили ще жодного із сезонів цього модного львівського заходу.

Моделі показали вироби із колекцій «У полоні фантазії» та «Едіт». В основу колекції «У полоні фантазії» лягли графіка та колажі Сергія Параджанова, який більше відомий загалу як талановитий режисер. Дизайнери створили оригінальні легкі пальта. Назва колекції «Едіт» говорить сама за себе.

«Франція!», - вигукнули клієнти клубу, почувши голос всесвітньовідомої співачки Едіт Піаф. Її творчість надихнула дизайнерів на створення елегантних та вишуканих суконь. Такою була й сама Едіт.

Колекція «Зі світла в темряву», створена у вигляді шкіряних аплікацій та вишивки під натхненням від розписів давньої Візантії, демонструвалася на екрані у вигляді студійних фото.

Екслюзивне взуття до кожної із колекцій Світлани Микитюк та Соломії Яцентюк створила дизайнер Галина Галущак.

З ініціативи дизайнерів показ їхніх виробів завершився демонстрацією двох одиниць вбрання із колекції «День і ніч у Венеції». Моделі, які показували цей одяг, вийшли з корзинками у руках. Корзинки були наповнені ляльками, зробленими руками модельєрів. Моделі дарували лялечки присутнім на показі клієнтам. У трьох із них організатори проекту «Обери свого дизайнера!» заховали знижки на пошиття. Везунчики, яким пощастило отримати із рук моделей таку лялечку, отримали 15% знижку на обслуговування у дизайнерів проекту «Обери свого дизайнера!».

«Ми постійно працюємо над тим, щоб наші зустрічі були цікавими для клієнтів. І разом із дизайнерами шукаємо різні форми організації шоу, наближаючи день «Грандіозного дефіле». «Грандіозне дефіле» стане підсумком нашої річної діяльності. На ньому клієнти, які найактивніше обслуговувалися у дизайнерів проекту «Обери свого дизайнера!», зможуть вийти на сцену у ролі моделей», - зазначила організатор зустрічей дизайнери-клієнти проекту «Обери свого дизайнера!» Ірина Іванишин.

Проект «Обери свого дизайнера!» - це низка щомісячних зустрічей потенційних клієнтів із молодими професійними дизайнерами. Завдання організаторів – вивчити потреби львів’ян стосовно моди і стилю, налагодити взаємовідносини між споживачами та професійними талановитими дизайнерами Львова, створити взаємовигідні умови для співпраці сторін. Кожна зустріч буде проходити у різному форматі, а визначатимуть його самі дизайнери. Це може бути дефіле, експозиція виробів на манекенах, слайд-шоу чи будь-яке інше ноу-хау дизайнера. На зустрічах потенційні клієнти зможуть детальніше ознайомитися зі стилем робіт дизайнерів.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ