Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Червоний Хрест допоможе львівському пункту утримання нелегалів з інвентарем

До Міжнародного дня мігрантів, 18 грудня, Львівська обласна організація «Товариство Червоного Хреста» подарує  інвентар новому відділенню пункту утримання нелегальних мігрантів, що на вул. Личаківській, – про це «Гал-іnfo» повідомив голова Львівської обласної організації «Товариства Червоного Хреста» Валентин Мойсеєнко.
 За його словами, за 4 тисяч гривень, які виділили благодійні організації Червоного Хреста, буде закуплено 30 ліжок, 30 матраців та 100 постільних комплектів. Також Червоний Хрест подбає про медикаменти для мігрантів.
 Нагадаємо, 20 жовтня 2006 року у Львові відкрили пункт утримання порушників прикордонного законодавства. На будівництво пункту освоєно майже мільйон гривень. Він розрахований на одночасне утримування 32 осіб. Загальна площа пункту становить 300 квадратних метрів, де розміщено шість кімнат, здатних помістити від двох до шести осіб. У пункті тимчасового тримання порушники прикордонного законодавства перебуватимуть до 10 діб, за цей час прикордонники мають визначити особу, рід порушення і скерувати людей до подальших етапів відповідальності.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ