Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Чеська фірма “LTP Invest” хоче будувати промислові підприємства на території Промислового парку „Черляни”

Чеська фірма “LTP Invest” хоче будувати промислові підприємства на території Промислового парку „Черляни”. Про це «Гал-info» повідомив заступник голови Городоцької райдержадміністрації Тарас Харович.

За його словами, нещодавно була проведена зустріч з представником чеської фірми “LTP Invest” П. Проксом з питань погодження договорів оренди та договорів купівлі 82 га землі на території Промислового парку „Черляни”. Зокрема, підприємство планує на цій земельній ділянці будувати промислові підприємства, а потім продавати інвесторам, які захочуть тут організувати виробництво.
Нагадаємо, у січні 2006 року у Городоцькому районі, с. Черляни, вперше у Західному регіоні створено Промисловий парк „Черляни.  Промисловий парк має своїм завданням залучення вітчизняних та іноземних інвестицій, спрямованих на випуск конкурентоспроможних товарів та надання високоякісних послуг для експорту та поставок на внутрішній ринок, полегшення реалізації інвестицій, впровадження нових технологій, створення сучасної виробничої, транспортної та ринкової інфраструктури, ефективне використання природних і трудових ресурсів, створення додаткових робочих місць, прискорення соціально-економічного розвитку України та поліпшення інвестиційного клімату в Україні.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ